Håller ni på för fullt och planerar inför sommarens semester. Vill ni göra något annorlunda denna sommar så finns det flera alternativ. Vi vet ju de svenska somrarna brukar vara så det kanske är läge för att boka en sol- och kombinerad träningssemester på Kanarieöarna.

Det är ju framförallt värmen och solen som lockar men om man har ett träningsintresse så kan det vara skönt att åka iväg två veckor med full koncentration på träningen. Sommaren är ju annars en tid då kanske det inte tränas allt för mycket. Unna dig en resa och även nya träningskläder som du kan hitta på Länna Sport. Gott att packa ner helt nya träningsplagg då ni ger er i väg till Kanarieöarna. Bad- och träningskläder är ju det som kommer att behövas under era veckor i värmen.

Det finns ett gott urval av träningshotell på Kanarieöarna och genom att ta en titt vad Expressen skriver i sin del Allt Om Resor så kan ni få en bra överblick om de bästa hotellen. Där kan ni läsa om Apollos och Fritidsresors olika anläggningar på Fuerteventura och Lanzarote. Kanske dessa är något som skulle kunna passa just er. Om inte så finns det många andra platser som kan vara värda att åka till. På de flesta platser så är det barnvänligt så ni kan även åka som familj om ni så önskar.

Så oavsett var ni åker till sommaren så önskar vi er lycka till och hoppas att ni får bra träning och oförglömliga veckor.