För er som planerar att spendera semestern ute i friska luften finns även camping som ett bra alternativ till båtsemester. Att campa nära vatten, hav eller sjö, innebär fiskemöjligheter såväl som möjligheten att tillaga fisken över grill på fastlandet.

Kanske älskar du själv att åka båt men dina familjemedlemmar blir sjösjuka och klagar, då kan campingsemester vara ett bra alternativ för er allihop. Familjer med små barn kanske även dem vill hålla sig närmare land under några år. En campingsemester är den perfekta kombinationen av civilisation och vildmark, alla bekvämligheter finns nära till hands på campingen och utanför finns naturen på alla sidor.

För er som går i campingtankar kan det vara värt att kolla in Mosjöns Camping och Stugby. Här bor du med skogen nära intill där du kan ta promenader och samla bär eller svamp under säsongen. Mosjön är belägen vid sjön med samma namn. Förutom en vacker utsikt bidrar läget vid sjön även till fantastiska fiskemöjligheter. Med lite tur så kan du få napp av ädelfisk!

Mosjöns Camping och Stugby ligger 18 km norr om Örnsköldsvik. Det finns 54 platser med el för gäster med husvagn eller husbil samt 23 stugor varav flera är nyrenoverade. Stugorna är av olika standard. Det finns enklare övernattningsstugor med tillgång till servicehus där det finns kök, wc och dusch. Det går även att hyra självhushållsstugor med separat sovrum och vardagsrum med eget kök, dusch och wc samt golvvärme. Trådlöst internet finns på hela campingområdet. Se det bästa av vad den svenska naturen kan erbjuda, bo så nära naturen du kan komma med all den bekvämlighet du kan önska. Du kan boka din fridfulla semester i den svenska sommaren online via deras hemsida.