En båtsemester kan vara allt du vill att den ska vara och det finns inget mer svenskt att spendera sina lediga veckor ute på havet! På senare år har våra skärgårdar fyllts med nya och glada båtägare som har upptäckt allt som har med båtlivet och havet att göra.

Upplev havet till båt

Uppleva havet och naturen

Båten har länge varit människans sätt att utforska naturen och det var detta fordon som upptäckte hela världen i händerna på modiga män! Det finns inget bättre sätt att utforska den fina natur som vi svenskar har längs våra kuster. Oavsett om det är en lugn tur med en fritidssegelbåt eller en spännande och fartfylld flykt över vågorna i en snabb motorbåt kommer havet att skänka dig mycket glädje och minnen. Det är även ypperligt att kombinera din båttur med fiske, något som blir helt en annan upplevelse när man får sitta ute tills havs och kämpa mot fisken.

Fiske

Fiske

Det är enkelt att fiska även från större båtar, och det finns metoder som inte ens kräver något direkt arbete, för personer som älskar nyfångad fisk men vill ta en lite genväg och inte vill stå och kasta hela dagen! Tillsammans med din familj och vänner kommer alltid en tur med båten vara en trevlig upplevelse.