Termometern visar minus och sjöarna blir till is. Snön drar in över landet och snöskotrarna börjar dammas av efter sommarens dvala.

Klä dig varmt och bekvämt

Du kanske är en nyfiken turist från söder som vill uppleva den action som vinterfisket i norr ger. Eller är du kanske en inbiten norrlänning som kan dina vatten innan och utan. Oavsett vem du är så kommer du alltid att ha behovet av varma och bekväma kläder, och oavsett var du ska så kommer du behöva ta dig dit med snöskoter. Det finns ingenting som förstör en skotertur så mycket som en nerkyld förare. Din upplevelse går snabbt från toppbetyg till en svag tvåa. För din egen skull, köp riktigt bra kläder.

Säkerhet

Även om många kanske ser snöskotern som en rolig leksak kan den snabbt bli till en väldigt farlig maskin om den inte framförs på ett säkert sätt. En bra och godkänd hjälm är ett måste vid all skoteråkning. Komplettera med par rejäla skoterglasögon för att undvika snö, smuts och kvistar i ögonen.

En fantastisk upplevelse

En varm skoteroverall, ett par rejäla handskar, en bra hjälm och glasögon, sen är du kittad för vinterns stora äventyr. Handla redan idag och förbered dig för en upplevelse som du sent kommer att glömma.