Det är inte alltid som semestern blir som man tänkt sig. Det är ofta som vädret ställer till det så att man inte kan vara utomhus och måste sitta på ett hotellrum eller annat boende ett helt dygn innan det skiner upp och man kan få ge sig ut på härliga semesteräventyr.

Om det inte är något som ni kan påverka så gäller det att man hitta på saker som gör att man får tiden att gå. Visst kan det kännas surt då man betalt en massa för att få uppleva sol och värme och en storm kanske förstör en hel dag. Men vad göra? Försök hitta aktiviteter som gör att tiden går. Det kan vara allt från att hitta ställen att spela gratis slots på nätet till att ladda hem ljudböcker att lyssna på som får tiden att gå. Mobilen är en källa till mycket och förutom det vi räknat upp så kan man även titta på serier och filmer.

Vill man hitta på saker tillsammans så gäller det kanske att ha packat med något spel som man kan spela tillsammans. Lättpackade spel som Yatzy är något som kan fördriva tiden. Se till att alltid ha ett Yatzy med i resväskan eller ryggsäcken. Det kan alltid komma tillfällen när man kan plocka fram detta spel och spela för att fördriva tiden. Det finns också andra spel som kan passa för en resa. innan ni ger er iväg på er nästa tripp så kanske ni ska se till att beställa något spel som ni kan packa med utifall det inte blir som ni tänkt er på semestern.