En del människor är fascinerade av storstaden och pulsen av nattlivet. Andra uppskattar mer tystnaden och friden i skog och mark. Och så finns det dem som älskar det vilda och lugna havet och levernet däromkring. Vem som gillar vad brukar oftast synas i ens inredning. 

new england house_305295830

Om du har en passion för havet, stranden, båtliv och vatten, finns det en inredningsstil som är perfekt. Den finns i allt från mattor och möbler till påslakan och heter New England.

I New England ser man mycket  tryck och färger som påminner om den marina livet och livsstilen som kommer med att ha ett hus vid stranden. Man behöver så klart inte ha en strandvilla för att uppskatta och dekorera i New England. Stilen blandar sig sömlöst med andra inredningsdetaljer men visar ändå tydligt vad du gillar.

Några huvudsaker i inredningsstilen är vitt, blått, beige, naturtoner och naturmaterial. Så klart passar ljust trä och rotting in som handen i handsken. Istället för att låta rottingsoffan stå på altanen kan den få en central del i vardagsrummet. Byt ut de gamla sitsarna mot ett par i vitt eller varför inte blåvitrandiga, en färgkombo som är en stapel inom New England.

Dekorationerna i hemmet brukar vanligtvis vara saker som miniatyrbåtar, bilder och tavlor som föreställer havet och stranden, kanske ett gammalt roder passar på vägen eller så kan man dekorera med drivved och vackra stenar från stranden.

Man kan också ta inspiration från platsen New England och stilen på New England-hus. Det är lite finare områden, med fokus på lyx och natur.