Sverige bjuder verkligen på en massa härliga smultronställen som är värda att besökas. Vi kanske har svårt för att se vad som finns inom vårt närområde men om och när vi börjar undersöka vad som finns närmast där vi bor så kanske vi upptäcker flera ställen som är helt underbara och som man kan åka till fler än en gång. Andra gånger kanske vi åker på en längre tur för att kolla in nya sköna smultronställen i vårt avlånga land.

Smultronstället på västkusten

Är du ute i landet och semestrar så kan vi tipsa om Elite Hotels som ett bra alternativ till boende, de finns på flertalet orter i Sverige så när du är ute och besöker något smultronställe så kan du med fördel boka in dig på något av de hotell som Elite bedriver. Att ta in på hotell kan vara oerhört skönt och varför inte unna sig den lyxen om man är ute på en liten semestertripp i Sverige.

Att leta sig fram till de fantastiska upplevelserna som Sverige kan erbjuda behöver inte vara allt för svårt, och som tur är så finns ju nätet och sidor som denna som kan tipsa om bra sajter som visar på bra ställen att besöka. Bland annat ICA Kuriren tipsar om 8 olika smultronställen som är värda ett besök. Vad sägs om spökturer i Borlänge eller världens längsta linbana, ja det är bara två av de åtta tips som ges. Även Expressen ger dig tips på olika smultronställen som är värt ett besök, de nämner ett par orter i Sverige och vad man bör besöka om man kommer till den orten.

Så lycka till med ditt sökande av smultronställen och vi hoppas att vi kunde hjälpa dig med några bra tips inför sommarens semestertripp.