Självklart så gäller det att man är rätt klädd när man tränar, det ska framförallt vara bekvämt och anpassat efter om man tränar inomhus. Tränar man utomhus så är man mycket beroende på vilken årstid det är och framförallt vilket väder.

Vintertid kanske det inte är så skoj att träna utomhus, men helt klart så kan även det vara sköna upplevelser när solen tittar fram och det knarrar under löpskorna. I det stora hela så ser det inte så olika ut för damer och herrar när det kommer till att välja träningskläder.

Funktionsmaterial är oftast det som fungerar bäst och lager på lager för att hålla värmen. För en kvinna kan det vara skönt att ha en behå som sitter bra och är bekväm. Det finns flera modeller sport behå för dig som tränar, försök hitta en modell som du känner dig bekväm i.

Sommartid när solen står som högst så fungerar det kanske att träna ute med enbart shorts och linne, det finns mycket snyggt att hitta online och Sportamore som förutom sportbehå marknadsför mängder med träningskläder för den aktive.

Skor kan vara något som man vill lägga en extra slant på då dessa kan vara viktigt att du använder dig av rätt typ av sko för den träning du planerat att utföra. Skoran ska skydda dina fötter och leder och det gäller att prova ut några par som kan passa just din träning och dina fötter.